2020-07-26 08:21:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma pihenjen, és ne pazarolja az energiáit

Napi horoszkóp július 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Szuper ötletek jutnak az eszébe, melyek tervezésre és szervezésre sarkallják majd. Délután érdemes lenne találkozni a barátaival, így érdekes újdonságokról szerezhet tudomást. Este vicces kedvében lesz, szívből és sokat nevethet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kedvesével zárják ki a külvilágot, és élvezzék az élet örömeit és egymás társaságát. Ha egyedülálló, akkor is kellemesen töltheti az időt: egyen finomakat, olvasson újságot, menjen sétálni, és ne is gondoljon a munkára!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jól érzi magát, pompásan el tud lazulni, ezért ideális ez az időszak arra, hogy a lelkével foglalkozzon. Ez jelentheti azt, hogy zenét hallgat és relaxál, de azt is, hogy régi fotókat nézegetve elmélkedik a múlton.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma pihenjen, és ne pazarolja az energiáit. A fegyelmezett munkát felejtse el mára, és ha lehet, a bevásárlást se ön intézze, mert hajlamos lesz a túlköltekezésre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr mindenben segíteni fog önnek: most képes lesz türelmesen végighallgatni másokat, tanul a hallottakból, és készen áll az értelmes egyezségre. Tízpontos ez a nap az eszmecserékhez.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez a nap csodás lezárása lehet a hétnek. A Jupiter hatására fizikailag nagyszerűen érezheti magát, és úgy érzi, sürgősen szüksége van a friss levegőre, a sportra, és egy találkozóra a legjobb barátaival. Ezeket a ma nagyszerűen tudja kombinálni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében jár. Érezheti, hogy egy mosollyal többet tud elérni, mint bármilyen jól megfogalmazott mondattal. Ne hagyja, hogy bárki kiforgathassa a szavait.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Mérlegben áll: egy ilyen bolygóállás gyengéd és elégedett hangulatba hozza. Az estét mindenképpen töltse társaságban.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma sokkal finomabban kell bánnia a környezetével, mert sértődékenyebbek. Keresse fel a szüleit, beszélje meg velük az anyagi problémákat, és ha tud, segítsen nekik megoldást találni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Fordítson most több időt olyan dolgokra, amikhez máskor nem jutna hozzá. Ide tartozik a felmenő rokonsága is, mikor beszélgetett velük utoljára? Senkit se hanyagoljon el a családjából, csak ez adhat biztonságot mindenkinek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A párkapcsolati kérdések kerülnek előtérbe. Komoly vitákra számíthat, de sajnos a megoldás még várat magára. Tegye félre a problémát holnapig, és próbáljon megbékélni a mai nappal.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kissé zavaros lesz ez a nap, könnyelmű hibákat véthet, ám kellemes modora kihúzhatja a bajból. A szórakozás sem marad el, és még saját magán is tud majd nevetni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: